Νέα επίθεση του Πολάκη κατά του Άδωνι: Ήταν σκληρός και τον φώναζαν Βιτάμ...



Νέα επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης μέσω Facebook, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ.



"Ειπε πως θα μας γδάρει το ακροδεξιό γκρουπούσκουλο ......

"Ηταν σκληρός και τον φώναζαν Βιτάμ".....


...τικ-τακ,τικ-τακ,τικ-τακ......" έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας φωτογραφίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη, παρότι δεν τον κατονομάζει.



Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε την Παρασκευή στον ALPHA για την υπόθεση Novartis:
"Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω".


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις