Τρ. Αλεξιάδης: Σε τέσσερις δόσεις ο ΕΝΦΙΑ του 2016

Τρ. Αλεξιάδης: Σε τέσσερις δόσεις ο ΕΝΦΙΑ του 2016

Σε τέσσερις δόσεις αναμένεται να καταβληθεί ο ΕΝΦΙΑ του 2016 με τα εκκαθαριστικά να φτάνουν στους φορολογούμενους από το Σεπτέμβριο σύμφωνα με όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Είναι η αγωνία που έχουμε, να τελειώσουν οι φορολογικές δηλώσεις, για να γίνει η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ μέσα στον Αύγουστο, ώστε να έχουμε μετά μηνιαίες δόσεις μέχρι το τέλος του χρόνου» σημείωσε ο κ. Αλεξιάδης.

O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοθεί άλλη παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις σημειώνοντας ότι έχει υποβληθεί περίπου το 85% των δηλώσεων.

Ερωτηθείς σχετικά με το σύστημα που θα ισχύσει για τα τέλη κυκλοφορίας επεσήμανε ότι: «Εξετάζουμε διάφορα σενάρια για τα τέλη κυκλοφορίας ώστε το 2017 να γίνουν πιο δίκαια και πιο αναλογικά».

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις