Βίντεο: «Τσίπρα είσαι ανεπιθύμητος» φώναξαν στον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη

tsi12

Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης - Οι συγκεντρωμένοι τον κατηγόρησαν για προδοσία στο θέμα της Μακεδονίας

Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία πραγματοποιούν αυτή την ώρα ομάδα ατόμων, έξω από το Διοικητήριο τη Θεσσαλονίκη, κοντά στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, όπου βρίσκεται και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν ότι ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος στην πόλη και τον κατηγορούν για προδοσία.
 
 
 Η αστυνομία τους έχει απομακρύνει αρκετά μακριά από την είσοδο του ΥΜΑΘ, προκειμένου να μην εμποδιστεί η άφιξη του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός έφτασε πριν από λίγο στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη, χωρίς προβλήματα. 

Σε λίγο θα έχει συνάντηση με πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και τους αντιπροέδρους του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 
 
 Πηγή: thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις