Άρχισαν οι συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη - Χιλιάδες κόσμος στους δρόμους της πόλης (ΦΩΤΟ)

gsee 03
Έκλεισαν οι δρόμοι στο κέντρος της Θεσσαλονίκης, καθώς άρχισαν οι μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Από τις 17:00 άρχισε ο κόσμος να συγκεντρώνεται στα τρία μέτωπα των συγκεντρώσεων. 
Συγκεκριμένα, στο άγαλμα του Ελευθέριου Βενιζέλου, όπου πραγματοποιείται η συγκέντρωση της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΟΕ και ΟΤΑ. Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη συγκέντρωση είναι μικρή, με περίπου 1.500 άτομα να βρίσκονται στο σημείο. Πιθανότα η πορεία που θα ακολουθήσουν θα ξεκινήσει από Εγνατία ,θα κατεβεί την Βενιζέλου και από την παραλιακή θα καταλήξει στην ΧΑΝΘ. 
Την ίδια ώρα, στην πλατεία Αριστοτέλους, στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, βρίσκονται περίπου 4.000 άτομα.
Ενώ τα 1.000 άτομα αγγίζουν και στην Καμάρα, όπου συγκεντρώνονται μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, των επιτροπών αγώνα ενάντια στις εξορύξεις χρυσού, του Καραβανιού Αγώνα και Αλληλεγγύης και αντιεξουσιαστικών οργανώσεων.
Στην Πλατεία Συντριβανιού με πρωτοβουλία της αντιεξουσιακής κίνησης Θεσσαλονίκης, βρίσκονται μέλη του κινήματος «No Border» και προσφύγων και μεταναστών.
 gsee 03
 gsee 03
 gsee 03

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις