Κυπελλούχος η ΑΕΚ! Το ήθελε περισσότερο και το σήκωσε στο άδειο ΟΑΚΑ



Η ΑΕΚ ήταν πιο διψασμένη και πιο έτοιμη για την κούπα και αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας 2016 νικώντας τον Ολυμπιακό με 2-1 στον τελικό στο άδειο ΟΑΚΑ.

Το σκορ άνοιξε ο Μάνταλος στο 39' με κοντινή κεφάλια μετά από σέντρα του Βάργκας και ασταθή επέμβαση του Ρομπέρτο, ενώ ο Τζιμπούρ της έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων με σουτ κάτω από τα πόδια του Ισπανού μετά από αντεπίθεση και δεύτερη ασίστ του Βάργκας στο 51'.

Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι σε ωραίο σουτ του Μαζουακού στο 80' και πέτυχε το γκολ στο 85' το οποίο τον ξαναέβαλε στη διεκδίκηση του αγώνα με ωραίο συνδυασμό και σουτ του Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Το ματς απέκτησε τρελό ρυθμό και μεγάλο ενδιαφέρον στο φιναλε όμως το 2-1 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Έτσι, η ΑΕΚ, που έδειξε καλύτερα προετοιμασμένη για την αναμέτρηση και φάνηκε να θέλει περισσότερο το τρόπαιο, το κατέκτησε επιστρέφοντας στους τίτλους μετά το 2011, φτάνοντας έτσι τα 15 Κύπελλα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις