Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος Ιρακινός με διαβατήριο κλεμμένο από το ISIS

Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος Ιρακινός με διαβατήριο κλεμμένο από το ISIS
Ένας 37χρονος υπήκοος Ιράκ, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος ζει μόνιμα στην Ελλάδα, συνελήφθη την Κυριακή στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” επειδή, όπως διαπιστώθηκε, μετά την άφιξή του από την Κωνσταντινούπολη, το διαβατήριο που κατείχε ήταν καταχωρημένο ως κλεμμένο και είχε ακυρωθεί από τις αρχές του Ιράκ.

Ειδικότερα, συμπεριλαμβάνεται στα κενά ιρακινά διαβατήρια, τα οποία είχαν κλαπεί από μέλη του Ισλαμικού Κράτους, από κέντρο πολιτών στην ιρακινή επαρχία Nineveh.

Ο 37χρονος υποστήριξε ότι το διαβατήριο του το έστειλε ένας συγγενής του από το Ιράκ, μέσω ταχυδρομείου, αφού του έχει απαγορευθεί η έξοδός του από τη χώρα, λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις