Κουτσούμπας: Η κυβερνητική πλειοψηφία αδυνατίζει, αλλά μπορεί να βρει «φτερούγες» σε Λεβέντη, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ


Η κυβερνητική πλειοψηφία αδυνατίζει, αλλά η κυβέρνηση μπορεί να βρει «φτερούγες» σε Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο Mega.
O κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε αδιέξοδη και χωρίς σχέδιο την πολιτική της κυβέρνησης, σημειώνοντας επίσης ότι ακόμη και με νέες εκλογές «πάλι μια αντιλαϊκή πολιτική θα υλοποιηθεί».
Αναφερθείς στις κινητοποιήσεις ομάδων εργαζομένων, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι η κυβέρνηση επιχειρεί να δυσφημίσει κάθε κατηγορία εργαζομένων που διεκδικεί το δίκιο της. «Δεν μπορείς να χτυπάς του αγρότες ή τους εργάτες και την ίδια ώρα να λές ότι δεν είναι εντολή του πρωθυπουργού. Όταν αναπτύσσεται η κινητοποίηση και έχεις τα ΜΑΤ οπλισμένα είναι λογικό να χρησιμοποιούν αυτά τα μέσα. Η πολιτική του Μαξίμου είναι 'καρότο και μαστίγιο'» είπε, μεταξύ άλλων.





 ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις