Στη Βουλή ο φάκελος Novartis για Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο - Την Τετάρτη οι ανακοινώσεις



Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου


Έφτασε στη Βουλή λίγο μετά τις 4:00 το απόγευμα της Δευτέρας η δικογραφία για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis και τις καταγγελίες πολιτικών παρεμβάσεων στη Δικαιοσύνη.




Η διαβίβαση της δικογραφίας θα ανακοινωθεί στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής την Τετάρτη το πρωί και μόνο τότε θα αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες και οι εμπλεκόμενοι.


Η αξιολόγηση του υλικού είναι και αυτή η οποία θα κρίνει τον τρόπο διαχείρισης της υπόθεσης από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα τα σενάρια παραμένουν στο τραπέζι.

Μεταξύ αυτών η συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής ή επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, αλλά και το ενδεχόμενο η κοινοβουλευτική πλειοψηφία να αναμένει εμπλουτισμό της υπόθεσης με νέα στοιχεία μέχρις ότου αποφασίσει να διερευνήσει τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτή.

Όπως άλλωστε έγραψε την Κυριακή η Realnews πίεση χρόνου για λόγους παραγραφής δεν υφίσταται καθώς με βάση το Σύνταγμα και τις ισχύουσες διατάξεις η αποσβεστική προθεσμία της Βουλής να ασκήσει δίωξη για τα συγκεκριμένα αδικήματα εκπνέει τον Οκτώβριο του 2021.

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις