Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Β. Ελλάδα - Εκχιονιστικά στη Θεσσαλονίκη

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στη Β. Ελλάδα - Εκχιονιστικά στη Θεσσαλονίκη

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη ήδη από τα ξημερώματα της Τρίτης. 

Στα ορεινά του νομού Θεσσαλονίκης, από νωρίς το πρωί άρχισε να χιονίζει. Σε Χορτιάτη, Φίλυρο, Μελισσοχώρι, Πανόραμα και Ωραιόκαστρο, η χιονόπτωση είναι εντονότερη -μέχρι στιγμής- με το χιόνι να πέφτει με σταθερό ρυθμό. Στο Ωραιόκαστρο, τα εκχιονιστικά μηχανήματα έχουν ήδη βγει στον δρόμο, για να συντηρήσουν τους δρόμους «καθαρούς», ρίχνοντας αλάτι.


Στην κυκλοφορία, δεν υπάρχουν προβλήματα, αν και ο δρόμος γλιστράει και οι οροφές των αυτοκινήτων είναι χιονισμένες.




Στις υπόλοιπες περιοχές της πόλης, υπάρχει έντονη πτώση της θερμοκρασίας και πέφτει χιονόνερο. Εντονότερη χιονόπτωση, ακόμα και στο κέντρο της πόλης, αναμένεται τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες.

Δείτε φωτογραφίες του seleo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις