Ερντογάν: Θα κάνουν ουρές στην πόρτα μας, όταν βρούμε πετρέλαιο ή φυσικό αέριο στη Μεσόγειο!

erdogan_main

Κλιμακώνει την ένταση ο Τούρκος πρόεδρος - Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας στην ανατολική Μεσόγειο παρά τις απειλές της Δύσης, επιμένει
Ασυγκράτητος συνεχίζει τις προκλήσεις ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που μέσα σε λίγες ώρες το Σάββατο, σε ομιλίες του εμφανίστηκε προκλητικότατος έναντι τόσο της Αθήνας όσο και των Βρυξελλών.

Μιλώντας σε εγκαίνια αεροδρομίου στην Ρεζούντα του Πόντου, είπε ξεκάθαρα πως η Ευρωπαϊκή Ένωση πήρε το μέρος της Ελλάδας, «αλλά τα πλοία και τα γεωτρύπανά μας συνεχίζουν το έργο τους στις περιοχές που έχουμε δεσμεύσει στην Ανατολική Μεσόγειο».


Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Όταν θα βρούμε πετρέλαιο ή φυσικό αέριο στην Ανατολική Μεσόγειο, όλοι αυτοί που τώρα αντιτίθενται στην Τουρκία, θα κάνουν ουρές στην πόρτα μας»! 

Επανέλαβε εξάλλου όσα είχε πει λίγες ώρες νωρίτερα στο Γιουσουφελί στη βορειοανατολική Τουρκία, πως η Άγκυρα θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της στην ανατολική Μεσόγειο «παρά τις απειλές της Δύσης».
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις