Εντυπωσιακές εικόνες από τη στρατιωτική άσκηση «Πυρπολητής» (ΦΩΤΟ)



Φωτογραφικό υλικό από την άσκηση «Πυρπολητής» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΕΘΑ.

Η άσκηση, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στα βορειοδυτικά της Ρόδου, αποφασίστηκε σε συνεννόηση με τη στρατιωτική ηγεσία και κοινοποιήθηκε χθες τα ξημερώματα (μετά τις 2 τα μεσάνυχτα) σε όλες τις εμπλεκόμενες μονάδες του Στρατού Ξηράς (Σ.Ξ.), του Πολεμικού Ναυτικού (Π.Ν.), της Πολεμικής Αεροπορίας (Π.Α.) και των Ειδικών Δυνάμεων (Ε.Δ.).

Στην άσκηση συμμετείχαν μία φρεγάτα, πυραυλάκατοι, κανονιοφόροι, ενώ ένα από τα πλοία Ταχείας Μεταφοράς τύπου «Zubr» μετέφερε, μεταξύ άλλων, προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων. Μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων (μονάδες αμφίβιων καταδρομών, αλεξιπτωτιστές, μονάδες υποβρυχίων καταστροφών, πεζοναύτες κ.ά.) μεταφέρθηκαν στην περιοχή των σεναρίων και με άλλους τρόπους, καθώς στην άσκηση ενεπλάκησαν μεταφορικά, αλλά και επιθετικά ελικόπτερα. Τις επιχειρήσεις στα Δωδεκάνησα υποστήριξαν από αέρος μαχητικά αεροσκάφη της Π.Α.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις