Κυβερνοεπιθέσεις στον «μυστικό στρατό» του Ερντογάν και σε τουρκικές τράπεζες από τους Anonymous Greece - ΦΩΤΟ



Διαδοχικές κυβερνοεπιθέσεις στις κορυφαίες τουρκικές τράπεζες και μισθοφορικό στρατό Sadat του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε η ελληνική ομάδα χάκερAnonymous Greece ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα στα Ίμια.



Αναλυτικά, η ανακοίνωση των Ελλήνων Anonymous στην ιστοσελίδα medium.com:




«Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την Τουρκία. Είσαι διαβολική. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan, η ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community και πολλές άλλες ομάδες χάκερ σου επιτίθενται καθημερινά. Το τελευταίο μας χτύπημα ήταν πολύ καλό. Η κορυφαία σου τράπεζα δέχονται επιθέσεις και οι περισσότερες από αυτές έχουν χακαριστεί και παραβιαστεί. Η ιστοσελίδα του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν διαγράφηκε μετά από ισχυρή επίθεση. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε παρακάτω:
Η κορυφαία τουρκική τράπεζα «Ziraat Bankasi» δέχθηκε επίθεση. Παραβιάστηκαν e-mails + κωδικοί πρόσβασης στην τράπεζα:




Άλλη γνωστή τουρκική τράπεζα που δέχθηκε κυβερνοεπίθεση:


Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε και ο «μυστικός στρατός» Sadat του Ερντογάν και διαγράφηκε:




Το κτίριο του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν:







Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις