Φυγάδευσαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία»

Φυγάδευσαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία»

Η ήττα από την Εστερσουντ και ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Europa League έχει απογοητεύσει τους οπαδούς της ομάδας.
Κάποιοι από αυτούς πήγαν ήταν στο «Μακεδονία» επιστρέφοντας από τη Σουηδία και κατά την άφιξη της ομάδας στις 04.00 τα ξημερώματα, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους.

Η παρουσία των οπαδών οδήγησε στην απόφαση το λεωφορείο της ομάδας να οδηγηθεί εντός του αεροδρομίου και να φυγαδευτεί από τον εμπορευματικό σταθμό. Ωστόσο, σύμφωνα με το gazzetta.gr, αυτό έγινε αντιληπτό από τους οπαδούς που μετακινήθηκαν άμεσα σ' εκείνο το σημείο.

Οι αποδοκίμασίες ήταν έντονες μόλις τα μέλη της αποστολής κατέβηκαν από το αεροπλάνο για να επιβιβαστούν στο λεωφορείο της ομάδας. Στο σημείο ήταν και μία «κλούβα» των ΜΑΤ που έφραξε την πρόσβαση στο συγκεκριμένο σημείο. Τελικά το πούλμαν αποχώρησε από άλλη έξοδο του αεροδρομίου περίπου στις 04.20.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις