«Έκλεισε» στον Ιβάν Σαββίδη το κανάλι «Ε»

«Έκλεισε» στον Ιβάν Σαββίδη το κανάλι «Ε»

Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στον Ιβάν Σαββίδη, το «deal» προβλέπει τη μεταβίβαση του 100% του σταθμού στον ομογενή επιχειρηματία

Χθες αργά το βράδυ, στις 03:00, ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η συμφωνία μεταβίβασης του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon TV» από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη στον Ιβάν Σαββίδη. 

Πρόκειται για μια συμφωνία, που υπήρξε αποτέλεσμα διαπραγματεύσεων των τελευταίων ημερών. Βάσει πηγών, το «deal» προβλέπει τη μεταβίβαση του 100% του σταθμού στον ομογενή επιχειρηματία.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς θα υπάρξει μια αρχική μεταβατική περίοδος έως και τις αρχές του Ιανουαρίου, ώστε ο σταθμός να αλλάξει το πρόγραμμά του, ενώ θα υπάρξει έμφαση στην ενημέρωση, αλλά και σε νέες παραγωγές.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο Ιβάν Σαββίδης είχε έρθει στην Αθήνα για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις του σταθμού, ενώ είχε υπάρξει κατ' αρχήν συμφωνία για να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις. 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις