Πάτρα: Λιμενικοί σάρωσαν με ακτίνες Χ αυτοκίνητο και βρήκαν χασίς!

Πάτρα: Λιμενικοί σάρωσαν με ακτίνες Χ αυτοκίνητο και βρήκαν χασίς!

Υπήρχαν ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στις πόρτες, το ταμπλό, το δάπεδο, ακόμη και το... ρεζερβουάρ του οχήματος

Σε μια απέραντη κρύπτη γεμάτη με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών είχε μετατραπεί ένα από τα αυτοκίνητα που ήταν φορτωμένα σε μια αυτοκινητάμαξα με προορισμό την Γερμανία, η οποία επρόκειτο να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής για την Ιταλία στο νότιο λιμάνι της Πάτρας! 

Όπως διαπίστωσαν τα στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού που «γάζωσαν» με ακτίνες Χ κάθε γωνία της αυτοκινητάμαξας και των οχημάτων που μετέφερε, δεν υπήρχε ούτε ένα σημείο στο συγκεκριμένο Ι.Χ. που να μην έκρυβε χασίς! Ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες υπήρχαν στις πόρτες, το ταμπλό, το δάπεδο, ακόμη και το... ρεζερβουάρ του οχήματος και περιείχαν συνολικά 84 συσκευασίες με 45 κιλά και 285,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Ο 50χρονος οδηγός και ο 33χρονος συνοδηγός συνελήφθησαν, παρ' όλο που ισχυρίστηκαν ότι αγνοούσαν την ύπαρξη των ναρκωτικών. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν 500 ευρώ, τέσσερα κινητά και μία συσκευή πλοήγησης, καθώς και τα οχήματα και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με την κατηγορίας της μεταφοράς ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις