Ιδού το νέο Nissan Qashqai

Ιδού το νέο Nissan Qashqai

Η ιαπωνική φίρμα παρουσιάζει στην έκθεση της Γενεύης το ανανεωμένο best seller SUV της...

Το ανανεωμένο Qashqai είναι γεγονός! Μετά από 4 περίπου χρόνια επιτυχημένης εμπορικής πορείας, η 2η γενιά του Νissan Qashqai ανανεώνεται και αποκτά ακόμη πιο δυναμική σχεδίαση. Όπως μπορούμε να δούμε και από τις σχετικές εικόνες, στο εμπρός μέρος το ιαπωνικό SUV έχει νέα μάσκα & φωτιστικά σώματα, με την αισθητική να παραπέμπει στην τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας που είδαμε στο νέο Micra. 

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι σαφώς μικρότερης έκτασης και περιορίζονται σε μικρο-επεμβάσεις στον προφυλακτήρα και στα φώτα. Παράλληλα, στην παλέτα του αυτοκινήτου προστίθενται νέοι χρωματικοί συνδυασμοί και νέου τύπου ζάντες αλουμινίου. Περνώντας στο εσωτερικό, βρίσκουμε αλλαγές στην κεντρική κονσόλα και παράλληλα έχει τοποθετηθεί τιμόνι νέας σχεδίασης, όμοιο με εκείνο του Micra (στον προαιρετικό εξοπλισμό του μοντέλου υπάρχει πλέον και νέο σύστημα infotainment με ηχεία της BOSE) . 

Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει ότι έχει κάνει βελτιώσεις στην ποιότητα και το φινίρισμα σε επιμέρους τμήματα της καμπίνας. 
H γκάμα των μηχανικών συνόλων του μοντέλου δεν έχει αλλαγές και η εταιρεία αναφέρει ότι έχει κάνει βελτιώσεις σε ανάρτηση, σύστημα διεύθυνσης και ηχομόνωση.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις