Μαινόμενος ταύρος καταστρέφει αυτοκίνητο (video)

Μαινόμενος ταύρος καταστρέφει αυτοκίνητο (video)

Η κακιά συνήθεια των Ισπανών να κάνουν ταυρομαχίες στους δρόμους των πόλεων, έχει θύματα ανθρώπους αλλά και… αυτοκίνητα. 
Αποτελεί παράδοση, δεν την λες όμως ούτε λογική ούτε και ακίνδυνη. Γιατί το κυνήγι με ένα εξαγριωμένο ταύρο στους δρόμους μιας πόλης, δεν μπορεί να έχει ποτέ καλά αποτελέσματα.
Στις ισπανικές φιέστες κατά τις οποίες ταύροι αφήνονται μέσα στο πλήθος που τους προκαλεί για να ανεβάσει την αδρεναλίνη του, έχουν πολλές φορές καταγραφεί θύματα και δεκάδες τραυματίες.
Οι  πιο προσγειωμένοι από τους συμμετέχοντες παρακολουθούν από τα αυτοκίνητά τους, ωστόσο εμπρός στο εξαγριωμένο ζώο τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο. Ούτε και ένα τετρακίνητο Nissan Terrano, που ζυγίζει περίπου 1.700 κιλά. Με τους επιβάτες μάλιστα, φτάνει κοντά στους 2 τόνους.
Χωρίς να είναι ξεκάθαρο το γιατί, ο ταύρος έβαλε στόχο το αυτοκίνητο το οποίο σήκωσε κυριολεκτικά στον αέρα και παραλίγο να το αναποδογυρίσει. Ευτυχώς το χειρότερο απετράπη και έτσι το Terrano έμεινε με ένα ελαστικό, ένα θόλο τροχού, το δοχείο των υγρών πλύσης του παρμπρίζ και έναν προφυλακτήρα λιγότερα. Όσον αφορά την κατάσταση των επιβατών δεν την γνωρίζουμε, υποψιαζόμαστε όμως ότι θα «λερώθηκαν» λιγάκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις