Βίντεο: Παράτησαν μετανάστες στο Σέιχ Σου μέσα στο χιόνι

Βίντεο: Παράτησαν μετανάστες στο Σέιχ Σου μέσα στο χιόνι

Πρόκειται για περίπου 40 με 50 άτομα, στην πλειονότητά τους νέοι άνδρες από 20 έως 30 ετών, που ήρθαν από Τουρκία

Δεν έχει τέλος το δράμα των προσφύγων. Σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε το Ράδιο Θεσσαλονίκη με δεκάδες ανθρώπους παρατημένους στο Σέιχ Σου μέσα στο κρύο και στο χιόνι. Τους παράτησε κάτω από το 'Φιλίππειο' οδηγός τριαξονικού φορτηγού με βουλγαρικές πινακίδες. Εγκατέλειψε και το όχημα στο σημείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. 

Πρόκειται για δεκάδες μετανάστες, περίπου 40 με 50 άτομα, στην πλειοψηφία τους νέοι άνδρες από 20 έως 30 ετών.

Άρχισαν να κατεβαίνουν από το βουνό με τα πόδια όταν τους σταμάτησε η αστυνομία. Όπως είπαν στο ΡΘ ήρθαν από την Τουρκία. 

Θα μεταφερθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες για ταυτοποίηση και καταγραφή των στοιχείων τους. 

Πηγή: rthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις