Το κυνηγετικό όπλο που τους έχει συναρπάσει όλους (video - foto )

Αποτέλεσμα εικόνας για Molot Vepr 12





Τα Μolot Vepr 12, είναι κυνηγετικά όπλα,   με Άδεια Αγοράς Κυνηγετικού Όπλου, προσκομίζοντας στις αρμόδιες αρχές : 2 φώτο, 1 φ/ου δελτ. ταυτότητας, ιατρικού πιστοποιητικού.
Το όπλο αυτό χρησιμοποίησαν πρώτοι οι διάσημοι Spetsnaz (οι ειδικές δυνάμεις του ρωσικού στρατού), και ακολούθησαν δεκάδες ειδικές αστυνομικές και στρατιωτικές μονάδες σε όλο τον κόσμο. 

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια δείτε κάτωθι :

                                                                   βολή 25 φυσιγγίων βίντεο 


Σχετική εικόνα



Αποτέλεσμα εικόνας για Molot Vepr 12
Αποτέλεσμα εικόνας για Molot Vepr 12



nikosnikolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις