Είναι το πιο πολυτελές SUV;

Είναι το πιο πολυτελές SUV;

Ενα σύνολο γεμάτο τεχνολογία που δεν περιορίζεται μόνο στο σήμα κατατεθέν της Volvo που είναι η ασφάλεια...

Το Volvo XC90 είναι το πολυτελές Σουηδικό SUV που μπήκε σφήνα στο Γερμανικό κατεστημένο της κατηγορίας.

Στην κορυφή της γκάμας του είναι η έκδοση T8 που συνδυάζει τις επιδόσεις ενός 2λιτρου βενζινοκινητήρα και υβριδικού συστήματος. Όλα αυτά, σε ένα αυτοκίνητο γεμάτο τεχνολογία που δεν περιορίζεται στο σήμα κατατεθέν της Volvo που είναι η ασφάλεια. Άνεση, τετρακίνηση, προσβασιμότητα, ασφάλεια πληθώρα επιλογών, συνθέτουν ένα ψηφιδωτό που θα καλύψει όποιον βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Ας δούμε λοιπόν κάποια από αυτά τα κομμάτια του παζλ, που ίσως να μην έχετε προσέξει...

Hybrid Power
Η συνέργεια του υβριδικού συστήματος με τον 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης με μηχανκός υπέρ-συμπιεστή και τούρμπο, χαρίζει 407 άλογα!





Touch Me
Η οθόνη αφής 9 ιντσών χωράει τα πάντα και βολεύει του πάντες. Ένα προηγμένο tablet στη διάθεσή σας, να δεσπόζει στην κεντρική κονσόλα. Η πιο γρήγορη εικόνα που έχουμε δουλέψει σε αυτοκίνητο...





«P»
Θέλετε να παρκάρετε; Κάντε το με πολυτέλεια! Πατάτε το… κουμπί με το γράμμα «P» που είναι τοποθετημένο σε διακριτό σημείο στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας και πίσω από τον κομψό κρυστάλινο επιλογέα, ο οποίος είναι δημιουργία του πολυτελούς Σουηδικού οίκου Orrefors.





Επιλογές ρυθμίσεων λειτουργίας στην οθόνη
Θέλετε κίνηση σε όλους τους τροχούς; Πιο οικολογική λειτουργία; Τη μέγιστη δυνατή αποθήκευση ενέργεια; Λειτουργία αποκλειστικά μέσω του υβριδικού συστήματος, οδήγηση εκτός δρόμου ή τέρμα το γκάζι και συγκινήσεις; Απλά πάτε στην ενότητα «Drive Mode» και αλλάζετε παραμέτρους λειτουργίας κινητήρα και ρυθμίσεις ανάρτησης.






Plug in baby
Αν και το προφίλ του μέσου οδηγού ενός Volvo δεν αφορά ακριβώς fans των Muse, ο συγκεκριμένος «τίτλος» ταιριάζει γάντι στην εικόνα. Πλήρως φορτισμένο, το Volvo XC90 μπορεί να διανύσει 41.8 km.




Charged and ready 2 go
Ο πίνακας οργάνων αλλάζει διαρκώς και παρέχει περισσότερη πληροφορία και από δελτίο ειδήσεων! Όπως για παράδειγμα πως έχει ολοκληρωθεί η φόρτιση!




Μία κουκκίδα στο χάρτη
Στο ίδιο, με το πάτημα ενός κουμπιού το σκηνικό αλλάζει και αφού έχετε… γεμίσει μπαταρίες, ρυθμίζετε το σύστημα πλοήγησης και ξεκινάτε, με όλη την πληροφορία μπροστά στα μάτια σας!




Το... δαγκωμένο μήλο
Άριστη συνέργεια με το Apple CarPlay, ώστε να έχετε άμεση και απλή πρόσβαση στο iPhone σας (και το Anroid). Λειτουργία που χειρίζεστε μέσα από τη μεγάλη οθόνη αφής.




"Τυφλές" γωνίες
Δεν θα το ξαναπείτε αφού οι τυφλές γωνίες βρίσκουν τον μάστορά τους. Μέσω του συστήματος Blind Spot Assist, το φωτιστικό σώμα ανάβει όταν εντοπίσει κίνηση σας προς άλλη λωρίδα, όταν εκεί υπάρχει άλλο όχημα.





Ούτε κρύο, ούτε ζέστη
Το Volvo XC90 δεν έχει μόνο μία, δεν έχει μόνο δύο, δεν έχει καν τρεις αλλά… τέσσερις ζώνες κλιματισμού, ώστε να ικανοποιείται και ο πιο παράξενος επιβάτης!




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις