Έρχεται το νέο Ford Fiesta

Έρχεται το νέο Ford Fiesta

Ο Mark Fields, president & CEO της Ford Motor Company και ο Jim Farley, executive vice president & president της Ford Ευρώπης, θα αποκαλύψουν το νέο Ford Fiesta σε ειδική εκδήλωση «Go Further», στις 29 Νοεμβρίου, στην Κολωνία (Γερμανία).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Go Further, η Ford θα ανακοινώσει επίσης λεπτομέρειες για τη στρατηγική της Smart Mobility, πληροφορίες για μία νέα τεχνολογία εξοικονόμησης καυσίμου, και θα αποκαλύψει νέα επαγγελματικά οχήματα σε ένα κοινό 2.500 εμπόρων, εργαζομένων και εκπροσώπων των media στο W Halle, που βρίσκεται στις εργοστάσιο παραγωγής του Niehl στην Κολωνία, πατρίδα του Fiesta.
«Το νέο Fiesta θα εκφράζει άριστα τη φιλοσοφία της Ford, αξιαγάπητο, απολαυστικό, σπορ και με απαράμιλλη προσωπικότητα, πιστό στο πνεύμα του θρυλικού μικρού αυτοκινήτου που έχει προσφέρει χαρά σε πολλές γενιές πελατών τα τελευταία 40 χρόνια», δήλωσε ο Farley.
Ο Fields και Farley θα πλαισιωθούν στη σκηνή από μέλη των ομάδων της Ford από όλη την Ευρώπη, που έχουν συντελέσει στη μεταμόρφωση της εταιρείας.
Στη χώρα μας το νέο Fiesta αναμένεται να έρθει στα τέλη του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις