Δύο Βραζιλιάνοι είχαν καταπιεί δύο κιλά κοκαΐνη - Τους «τσάκωσαν» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Δύο Βραζιλιάνοι είχαν καταπιεί δύο κιλά κοκαΐνη - Τους «τσάκωσαν» στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Ελλάδα

Ένας Βραζιλιάνος 24 ετών και μία 27χρονη ομοεθνής του συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών της ασφάλειας Αττικής, στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», για εισαγωγή ποσότητας κοκαΐνης. 

Οι δράστες, που αφίχθησαν στην Ελλάδα, προερχόμενοι από το Σάο Πάολο Βραζιλίας, μέσω Ζυρίχης, μετέφεραν ποσότητα κοκαΐνης, με τη μέθοδο της κατάποσης, μέσα σε 212 αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 2.240 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης, από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς την Ελλάδα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις