Καλύτερο φορτηγό μεταφοράς για το 2017 το Volkswagen Crafter

Καλύτερο φορτηγό μεταφοράς για το 2017 το Volkswagen Crafter

Η διεθνής επιτροπή δημοσιογράφων, ειδικών για τα επαγγελματικά οχήματα που προέρχονται από 24 ευρωπαϊκές χώρες, επέλεξαν το νέο Volkswagen Crafter ως το καλύτερο φορτηγό μεταφοράς για το έτος 2017.

Το Crafter κέρδισε το βραβείο πριν ακόμα λανσαριστεί το μοντέλο, καθώς σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να μπορεί να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και ανάγκες των πελατών με υψηλές απαιτήσεις μεταφοράς, ενώ διαθέτει πολλές καινοτομίες και συστήματα υποβοήθησης που εστιάζουν στην ασφάλεια και άνεση που προσφέρει στον επαγγελματία οδηγό σε καθημερινή χρήση.



Ο Dr. Eckhard Scholz, πρόεδρος της VW Επαγγελματικά Οχήματα, παρέλαβε το βραβείο από τον Jarlath Sweeney, πρόεδρο της επιτροπής, στο πλαίσιο της Έκθεσης Επαγγελματικών Αυτοκινήτων (ΙΑΑ), δηλώνοντας: «Μετά την περσινή επιτυχία της έκτης γενιάς Transporter Van, είμαστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε αυτό το ξεχωριστό βραβείο και για το νέο Crafter. Είμαστε πολύ περήφανοι για την ομάδα μας που δούλεψε σκληρά για να φτιάξει το καλύτερο και μεγαλύτερο φορτηγό μεταφοράς. Αυτό το βραβείο αποτελεί μία γερή βάση για ένα επιτυχημένο λανσάρισμα του μοντέλου».


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις