Φλώρινα: Μετέφερε με αυτοκίνητο πέντε κιλά κάνναβης

Φλώρινα: Μετέφερε με αυτοκίνητο πέντε κιλά κάνναβης

Στο πορτ μπαγκάζ, βρήκαν τους σάκους που περιείχαν έντεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 19 γραμμαρίων και αμέσως συνέλαβαν τον οδηγό

Σαν να μην συνέβαινε τίποτε οδηγούσε αμέριμνος το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας 29χρονος Αλβανός, έχοντάς το φορτωμένο με δύο σάκους που περιείχαν χασίς! Όπως αποδείχθηκε μετά τη σύλληψή του, το είχε παραλάβει από ομοεθνείς του σε αφύλακτο σημείο των συνόρων.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε να κινείται ύποπτα σε μια περιοχή της Φλώρινας και οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής το σταμάτησαν για να το ελέγξουν. Στο πορτ μπαγκάζ, βρήκαν τους σάκους που περιείχαν έντεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε κιλών και 19 γραμμαρίων και αμέσως συνέλαβαν τον οδηγό.

Ο 29χρονος αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς, ο οποίος του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, μαζί με 100 ευρώ και το κινητό του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις