Από ξηρά και αέρα ψάχνουν τους μεταφορείς 920 κιλών χασίς

Από ξηρά και αέρα ψάχνουν τους μεταφορείς 920 κιλών χασίς

Οι διωκτικές αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για τα δακτυλικά αποτυπώματα - Στο εσωτερικό του σκάφους βρέθηκαν σε 74 σάκοι οι οποίοι περιείχαν 346 πακέτα και 79 πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη και των επιβατών του φουσκωτού που μετέφερε σχεδόν ένα τόνο χασίς στην θαλάσσια περιοχή Μπούκα του Ευηνοχωρίου, με τους λιμενικούς και τους αστυνομικούς να τους αναζητούν παντού. Στις έρευνες συμμετέχει και το ελικόπτερο του Λιμενικού.

Οι διωκτικές αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηρίων για τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν πάνω στο μήκους δέκα μέτρων σκάφος με τις τρεις μηχανές μεγάλου κυβισμού, όταν προσάραξε στα αβαθή ανοιχτά του Μεσολογγίου κατά την διάρκεια της καταδίωξης και οι μεταφορείς του το εγκατέλειψαν μαζί με το παράνομο φορτίο του.

Στο εσωτερικό του σκάφους βρέθηκαν σε 74 σάκοι οι οποίοι περιείχαν 346 πακέτα και 79 πλαστικές συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 920 κιλών και 540 γραμμαρίων, που οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Μεσολογγίου εκτιμούν ότι προέρχονταν από την Αλβανία και προορίζονταν να διακινηθούν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις