Το Facebook δοκιμάζει λειτουργία snooze για σελίδες και φίλους



Είναι κάποιες φορές που δεν θέλεις να βλέπεις ενημερώσεις από φίλους σου ή από σελίδες που ακολουθείς στο Facebook, είτε επειδή τους έχει πιάσει λογοδιάρροια, είτε επειδή εκείνη την περίοδο δεν σε ενδιαφέρει η θεματολογία τους (π.χ. δεν θέλεις να βλέπεις άρθρα για την νέα ήττα της ομάδας σου…), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλεις να τους μπλοκάρεις ή να τους διαγράψεις από τις λίστες σου.

Το Facebook φαίνεται πως δοκιμάζει μια λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν snooze κάποιες σελίδες ή και κάποιους χρήστες. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε κάτοχος λογαριασμού θα μπορεί να κρύβει από το χρονολόγιό του τις εμφανίσεις συγκεκριμένων χρηστών ή και σελίδων για συγκεκριμένο χρονικό σημείο, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει να τους ακολουθεί ή να τους διαγράψει.

Το χρονικό σημείο αυτό μπορεί να οριστεί από τις 24 ώρες έως και τις 30 μέρες.

Η επιλογή αυτή θα εμφανιστεί σύντομα στο δεξιά μέρος της σειράς του εκάστοτε ποστ και ο χρήστης θα μπορεί να κάνει όλες τις σχετικές επιλογές.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις