Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο μέλη κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο μέλη κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης

Στη σύλληψη δύο μελών κυκλώματος, που εμπλέκονται στην εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, προχώρησαν άντρες της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες.

Πρόκειται για έναν άνδρα 34 ετών και μια γυναίκα 42 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με την αστυνομία είχαν το ρόλο της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι συλληφθέντες, εντοπίστηκαν το απόγευμα της 5ης Αυγούστου σε περιοχή των Μαλγάρων, ενώ επέβαιναν σε ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο και σε έρευνα που ακολούθησε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητα ηρωίνης άνω των πέντε κιλών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις