Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι για 3 ημέρες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται θυελλώδεις άνεμοι και χαλάζι για 3 ημέρες

Αρχικά θα επηρεαστούν Ήπειρος και Δυτική Μακεδονία - Την Κυριακή η κακοκαιρία θα επεκταθεί σε Ιόνιο, δυτική Στερεά και Θεσσαλία

Έκακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά το χαλάζι και τους θυελλώδεις ανέμους για τις επόμενες 72 ώρες.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από το απόγευμα του Σαββάτου σε Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία.

Την Κυριακή τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Ιόνιο, κεντρική Μακεδονία, δυτική Στερεά και Θεσσαλία.

Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα σε όλες τις παραπάνω περιοχές καθώς θα χρειαστεί να φτάσουμε στην Τρίτη προκειμένου να εξασφθενήσουν και αυτό θα συμβεί από αργά το απόγευμα εκείνης της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις