Βίντεο: Ο Ronaldo σπρώχνει νεαρό που πήγε να φωτογραφηθεί μαζί του

Βίντεο: Ο Ronaldo σπρώχνει νεαρό που πήγε να φωτογραφηθεί μαζί του

Το «κακό πρόσωπο» του ποδοσφαιριστή απαθανατίστηκε σε κατάστημα του Beverly Hills

Ο Cristiano Ronaldo κατάφερε γι’ άλλη μια φορά, με μία κίνηση του να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και είναι λογικό, πως σε κάθε δημόσια εμφάνιση του, ο κόσμος θα επιδιώξει να του μιλήσει ή και να φωτογραφηθεί μαζί του. Όπως όλα δείχνουν όμως, ο ίδιος δεν έχει την ίδια άποψη και το απέδειξε σε πρόσφατη βόλτα του σε καταστήματα στο Beverly Hills.

Όταν η παρουσία του έγινε αντιληπτή από τον κόσμο που βρισκόταν στα καταστήματα, δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στον δρόμο περιμένοντας τον να βγει έξω. Ο Cristiano, εμφανίστηκε με την συνοδεία αντρών που είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του και χωρίς να κοιτάξει κανέναν περπατούσε προς άλλο κατάστημα. Σε κάποια φάση ένας νεαρός κατάφερε να τον πλησιάσει και όταν πήγε να τραβήξει μια selfie μαζί του, ο ποδοσφαιριστής τον έσπρωξε!

Η κάμερα του thehollywoodfix.com ήταν εκεί και απαθανάτισε την άβολη στιγμή. Από εκείνη την ώρα το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις