Ειδικός φρουρός της αστυνομίας σε κύκλωμα διακίνησης προσφύγων στον Έβρο

Ειδικός φρουρός της αστυνομίας σε κύκλωμα διακίνησης προσφύγων στον Έβρο

Ο συλληφθείς αστυνομικός, υπηρετούσε στην περιοχή για χρονικό διάστημα λίγων μηνών ως αποσπασμένος από αστυνομικό τμήμα της Αθήνας

«Λαβράκι» έβγαλε η έρευνα του αρμόδιου τμήματος της αστυνομίας για τον εντοπισμό του κυκλώματος διακίνησης προσφύγων μέσω της συνοριακής γραμμής στον Έβρο, καθώς ανάμεσα στα 11 άτομα που ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, βρισκόταν και ένας ειδικός φρουρός της αστυνομίας, ο οποίος προφανώς είχε αναλάβει το ρόλο του εσωτερικού πληροφοριοδότη, εκτός των άλλων ενεργειών του.

Πρόκειται για μέλη διαφορετικών ομάδων που από τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνιστούν μία μεγάλη εγκληματική οργάνωση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών και προσφύγων από την Τουρκία μέσω του Έβρου με προορισμό την Αθήνα και την Ευρώπη.

Εκτιμάται ότι ο ρόλος της πλειονότητας των συλληφθέντων περιορίζονταν σε αυτόν του διακινητή, ο οποίος ενημερωνόταν από τους επικεφαλής των εν Ελλάδι επιχειρήσεων διακίνησης για το σημείο παραλαβής των παράτυπων μεταναστών και προσφύγων, καθώς και για τον προορισμό στον οποίο θα μεταφέρονταν.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο συλληφθείς αστυνομικός, υπηρετούσε στον Έβρο για μικρό χρονικό διάστημα λίγων μηνών ως αποσπασμένος από αστυνομικό τμήμα της πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις