Ασκηση-κολοσσός Αμερικανών και Ευρωπαίων κομάντος! [Εντυπωσιακές photos]

Ασκηση-κολοσσός Αμερικανών και Ευρωπαίων κομάντος! [Εντυπωσιακές photos]

Συμμετέχουν οι καλύτεροι. Οι πλέον σκληροτράχηλοι και ετοιμοπόλεμοι από κάθε χώρα Ευρωπαϊκή χώρα, συν τα αστέρια της Αμερικανικής αεροπορίας. Στόχος; Να είναι έτοιμοι να παρέμβουν σε οποιαδήποτε απειλή επί του εδάφους. Καλά τα αεροπλανοφόρα και οι πύραυλοι, αλλά η διεθνής πρακτική δείχνει πως «οι μπότες» θα βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά...

Η άσκηση Swift Response 16 είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα κοινής στρατιωτικής εκπαίδευσης με πολυεθνική συμμετοχή: Η U.S. Global Response Force, επίλεκτες Αμερικανικές δυνάμεις που λειτουργούν ως δύναμη άμεσης κρούσης σε παγκόσμιο επίπεδο, συναντώνται με ελίτ μονάδες από όλα τα ευρωπαϊκά κράτη.

Με απλά λόγια, οι Αμερικανοί κομάντος συνεργάζονται με άλλα «γεράκια» από αντίστοιχες μονάδες υψηλής ετοιμότητας των ευρωπαϊκών κρατών, με ένα στόχο: να γίνουν μια «γροθιά», μια ευέλικτη πολεμική μηχανή, έτοιμη να αντιδράσει από κοινού και άμεσα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε κινδύνου «επί του εδάφους» - εξ ου και το όνομα «Άμεση αντίδραση»

Στην άσκηση «Swift Response 16» λαμβάνουν μέρος πάνω από 5.000 στρατιώτες και μέλη της αεροπορίας από το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, με προεξάρχουσες τις ΗΠΑ και την έγκριτη Ομάδα Μάχης της 1ης Ταξιαρχίας της 82ης Μεραρχίας Αεροπορίας. Η άσκηση θα διαρκέσει έναν ολόκληρο μήνα, από τις 27 Μαίου έως τις 26 Ιουνίου 2016 και λαμβάνει μέρος σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Απολαύστε εικόνες των γενναίων – αχρείαστοι να 'ναι...

©dvidshub.net

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις