Ξαφνική εμπλοκή στη συμφωνία με την Cosco

Ξαφνική εμπλοκή στη συμφωνία με την Cosco

Διαφορές στο νομοσχέδιο για τον ΟΛΠ που εισήχθη στη Βουλή και το κείμενο που υπέγραψε με την κυβέρνηση φέρεται να διαπιστώνει η Cosco

Εμπλοκή φαίνεται ότι σημειώθηκε στην υπόθεση της ιδιωτικοποίησης της ΟΛΠ ΑΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες το κείμενο του νομοσχεδίου που κατατέθηκε στη Βουλή με τη μορφή κατεπείγοντος έχει διαφορές από αυτό που υπέγραψαν οι Κινέζοι στις 8 Απριλίου.

Η πλευρά της Cosco, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, έχει επισημάνει τις διαφορές και φέρεται αποφασισμένη, εφόσον δεν γίνουν οι πρέπουσες αλλαγές, να κάνει πίσω.

Το κατατέθηκε χθες ώστε να ψηφιστεί από την Ολομέλεια με την διαδικασία του κατεπείγοντος, έως την ερχόμενη Παρασκευή, παραμονές της αναχώρησης του πρωθυπουργού στην Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις