1.400 ίπποι από την Aston Martin σε ένα video!

1.400 ίπποι από την Aston Martin σε ένα video!

Αγωνιζόμενη εντός έδρας στο Φεστιβάλ Ταχύτητας, η Aston Martin… κατέβασε όλο το «οπλοστάσιό» της. Όπως τη νέα DB11 και το απόλυτο hypercar, τη Vulcan. Όταν μάλιστα τα δύο αυτοκίνητα συμμετείχαν μαζί στην ανάβαση του Γκούντγουντ, μπροστά από τα μάτια των θεατών πέρασαν περισσότεροι από 1.400 ίπποι!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Η DB11 εφοδιάζεται με το V12 χωρητικότητας 5,2 lt., ο οποίος αποδίδει 608 PS. Από την άλλη, η Vulcan – που έχει άδεια μόνο για τις πίστες και θα κατασκευαστεί σε μόλις 24 μονάδες – φέρει τον 7λιτρο ατμοσφαιρικό V12 με ισχύ άνω των 820 ίππων.

Η Aston Martin είχε όμως και παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ, αυτή τηςVantage GT12 Roadster. Πρόκειται για ένα μοναδικό αυτοκίνητο, καθώς δημιουργήθηκε μετά από παραγγελία πελάτη της μάρκας και δεν θα βγει ούτε καν σε περιορισμένη παραγωγή. Βασίζεται στη Vantage GT12 Coupe, με ατμοσφαιρικό 6.0 V12, απόδοσης 600 ίππων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις