Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί για τις συνέπειες του Brexit

Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί για τις συνέπειες του Brexit

Τις επιπτώσεις όπου αναμένεται να υπάρξουν τόσο για την Βρετανία και την Ευρώπη αλλά και για την παγκόσμια οικονομία σε περίπτωση Brexit, προέβαλε με δηλώσεις του στον γερμανικό Τύπο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Συμβούλων του Λευκού Οίκου.

“Μπορείτε να ισχυριστείτε ότι οι συνέπειες ενός “Brexit” θα είναι μικρές, μεσαίες ή μεγάλες. Είναι όμως σίγουρο ότι θα υπάρξουν συνέπειες, τόσο για τους Βρετανούς, όσο για τους Ευρωπαίους, αλλά και για την παγκόσμια οικονομία,” δήλωσε ο Τζέισον Φέρμαν στη γερμανική εφημερίδα “Handelsblatt.”

“Δε χρειάζομαστε περισσότερη αβεβαιότητα κατά την περίοδο αυτή,” συμπλήρωσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις