Reuters: Και 2ο κρούσμα Ηπατίτιδας Α στην Ειδομένη



Ακόμη ένα άτομο από τον καταυλισμό της Ειδομένης διαγνώσθηκε με Ηπατίτιδα Α και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο αξιωματούχο του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Oι ελληνικές αρχές εντείνουν τις προσπάθειες απομάκρυνσης των προσφύγων από την περιοχή και την μετακίνησή τους στους οργανωμένους καταυλισμούς, καθώς η εξάπλωση της λοίμωξης προκαλεί έντονη ανησυχία, σχολιάζει το πρακτορείο.

Το πρώτο κρούσμα Ηπατίτιδας Α έγινε γνωστό την Παρασκευή. Πρόκειται για ένα εννιάχρονο κορίτσι από τη Συρία που μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους του ΚΕΕΛΠΝΟ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις