Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κατρούγκαλου με κουαρτέτο - Ανοιχτά όλα τα μέτωπα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Κατρούγκαλου με κουαρτέτο - Ανοιχτά όλα τα μέτωπα

Περίπου στις 22:30 το βράδυ ολοκλήρωθηκε η διαπραγμάτευση με το κουαρτέτο, δίχως όμως να έχει κλείσει κανένα από τα θέματα που εκκρεμούν για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του προγράμματος.

«Διακόψαμε, ανοίξαμε όλα τα θέματα, θα συζητήσουμε ξανά αύριο», είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στους δημοσιογράφους, μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να κλείσουν ούτε το φορολογικό σήμερα, παρότι κυβερνητική πηγές εξέφραζαν το απόγευμα την αισιοδοξία ότι θα υπάρξει συμφωνία σε αυτό το ζήτημα εντός της ημέρας, αλλά ούτε και το ασφαλιστικό. Κυβερνητικοί παράγοντες απέδιδαν το γεγονός αυτό «στη γραφειοκρατεία που εξαντλεί όλο το χρόνο».

«Αγκάθι» παραμένει το όριο του αφορολόγητου, ενώ την Πέμπτη όλα τα θέματα θα είναι ξανά στο τραπέζι, με το ασφαλιστικό, το δημοσιονομικό και τα «κόκκινα» δάνεια στην ατζέντα.

Πλέον όμως τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά, καθώς το αργότερο έως τη Δευτέρα θα έχουν αποχωρήσει από την Αθήνα οι εκπρόσωποι των δανειστών, με πιο πιθανό το ενδεχόμενο να ολοκληρώσουν την επίσκεψή τους το Σάββατο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις