Θέλουν κατώτατη σύνταξη στα 180 ευρώ

Θέλουν κατώτατη σύνταξη στα 180 ευρώ

Σάλο προκάλεσε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Αγοράς» για την πρόταση- σοκ των δανειστών για κατώτατη εθνική σύνταξη στα 180 ευρώ. Ενώ το υπουργείο Εργασίας έσπευσε, όμως, να διαψεύσει με δριμύτητα την εφημερίδα, προφανώς δεν… συνεννοήθηκε με την «Αυγή της Κυριακής», η οποία με 24 ώρες καθυστέρηση έκανε λόγο για «εξωφρενικές απαιτήσεις του ΔΝΤ για εξαέρωση της κατώτατης εθνικής σύνταξης στα 180 ευρώ»!



Σε ολοσέλιδο δημοσίευμά της, η «Αυγή» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «κατατέθηκαν απαιτήσεις σοκ από το ΔΝΤ για την καταβαράθρωση της εθνικής σύνταξης από τα 384 ευρώ στα 180 ευρώ τον μήνα και για περικοπές στις υφιστάμενες συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ». Το υπουργείο Εργασίας σιώπησε για την «Αυγή», ενώ αντίθετα ήταν λαλίστατο την προηγούμενη ημέρα για την «Αγορά», μιλώντας για «δημοσιεύματα εκτός πραγματικότητας».




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις