Μίσθωση ξενοδοχείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για πρόσφυγες

Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ: Μίσθωση ξενοδοχείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για πρόσφυγες

Τη μίσθωση ξενοδοχείων (δυναμικότητας έως 100 κλινών) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ζητά ηΎπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ προκειμένου να φιλοξενηθούν πρόσφυγες για το διάστημα εννέα μηνών, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που έστειλε ο Οργανισμός στην Ένωση Ξενοδόχων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο ΟΗΕ θέλει τα ξενοδοχεία αυτά να είναι σε απόσταση 50 χιλιόμετρων έξω από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Ακόμη ο οργανισμός επισημάνει ότι ψάχνει για ξενοδοχεία τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα, δείχνοντας κατά αυτόν τον τρόπο τον επείγοντα χαρακτήρα της κίνησης της Ύπατης Αρμοστείας.

Ακόμη ο ΟΗΕ ζήτησε από την Ένωση του κλάδου να ενημερωθεί για τις τιμές δωματίων ξενοδοχείων έως 3 αστέρων τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν και τρία γεύματα την ημέρα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις