Αποφασισμένοι για μεγαλύτερες κινητοποιήσεις οι γιατροί της Θεσσαλονίκης

Αποφασισμένοι για μεγαλύτερες κινητοποιήσεις οι γιατροί της Θεσσαλονίκης

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την επίτευξη των αιτημάτων τους δηλώνουν οι γιατροί της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διεκδικεί την απόσυρση του ασφαλιστικού προσχεδίου, ανεξάρτητο ταμείο επιστημόνων (ΕΤΑΑ), μετατροπή του ΤΣΑΥ σε επαγγελματικό ασφαλιστικό ταμείο, ρεαλιστικές και ευέλικτες ασφαλιστικές εισφορές, ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας σε ετήσια βάση και συντάξεις ανάλογες των εισφορών. “Δεν δεχόμαστε τη δήμευση του ταμείου μας, στο οποίο το κράτος ουδέποτε εισέφερε πόρους και δεν δεχόμαστε την υποθήκευση του μέλλοντός μας δια των ασφαλιστικών εισφορών” επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους:

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (ΕΤΑΑ)
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΤΣΑΥ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΜΕΣΑ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ
ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Ελεύθερη επιλογή ασφαλιστικής κατηγορίας σε ετήσια βάση.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει τις κινητοποιήσεις με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την επίτευξη των παραπάνω δίκαιων αιτημάτων.

Δεν δεχόμαστε τη δήμευση του ταμείου μας στο οποίο το κράτος ουδέποτε εισέφερε πόρους και δεν δεχόμαστε την υποθήκευση του μέλλοντός μας δια των ασφαλιστικών εισφορών.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις