Πανελλαδική συνάντηση αγροτών την Κυριακή στη Νίκαια

Πανελλαδική συνάντηση αγροτών την Κυριακή στη Νίκαια

Νέα πανελλαδική σύσκεψη συγκαλούν για την Κυριακή οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους και να κλιμακώσουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα τους, προκειμένου να δικαιωθούν τα αιτήματα τους.

Η σύσκεψη θα γίνει και αυτή τη φορά στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας στις 12:00 το μεσημέρι και από την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή εκπρόσωποι μπλόκων από όλη τη χώρα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας συγκαλούν για αύριο στις 16:00 το απόγευμα σύσκεψη φορέων της Θεσσαλίας στο μπλόκο, για ανταλλαγή απόψεων στο ασφαλιστικό και το φορολογικό που επηρεάζουν άμεσα όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών -τα οποία εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά επ’ αόριστον- περιμένουν την πρόσκληση του πρωθυπουργού για διάλογο.

Ωστόσο, μετά τη νέα πανελλαδική συνάντηση που συγκαλείται για την Κυριακή στη Νίκαια δημιουργούνται νέα δεδομένα, καθώς θα πρέπει να γίνει γνωστό και το αποτέλεσμα της εν λόγω συνάντησης προκειμένου να καθοριστεί εν τέλει η συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις