Ε.Κ.Θ ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Μεγαλειώδης νίκη των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ Σ.Ε. Ο.Α.Σ.Θ






Σήμερα στο γήπεδο της Ε.Κ.Ο διεξήχθη αγώνας εργατικού πρωταθληματος μεταξύ των ομάδων των ΕΛ.ΠΕ -ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ Σ.Ε Ο.Α.Σ.Θ.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ομαλά και με τις δυο ομάδες να κυνηγάνε την νίκη, κατά την πορεία της αναμέτρησης και στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες σκόραραν και το α΄ ημίχρονο έληξε 1-1.
Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε και στα πρώτα λεπτά προηγήθηκε η ομάδα των ΕΛ.ΠΕ πάρα ταυτα οι συνάδελφοι ποδοσφαιριστες με το αίσθημα αγωνιστηκοτητας και ο προπονητής της ομάδας που για άλλη μια φορά με σωστή σκέψη και νηφάλια, με αλλαγές και εντολές,για άλλη μια φορά βρήκε τον τρόπο πως θα οδηγήσει την ομάδα των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ προς την νίκη με 2-4 . Στο παιχνίδι το σημερινό διακρίθηκαν όλοι για την σοβαρότητα έναντι της δύσκολης αναμέτρησης με μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα όπως είναι των ΕΛ.ΠΕ.


Σε αυτό το σημείο θα πρεπε να αναφερθούμε στην ηγετική παρουσία των δυο αρχηγών που για άλλη μια φορά ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας, ο ένας στη άμυνα δεν άφηνε να περάσει τίποτα και ο άλλος στην επίθεση δημιουργούσε και έστελνε την μπάλα στο πλεκτό.
Όσον άφορα το εργατικό πρωτάθλημα τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει αναβαθμιστεί στην ποιότητα ποδοσφαίρου ,οι ομάδες έγιναν πάρα πολύ δυνατές και η ομάδα των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ πάρα την αύξηση δυναμικοτητας των ομάδων συνεχίζει να κυριαρχεί . Αυτη η κυριαρχία και ο συνεχής πρωταθλητισμος κάνει όλους τους αντιπάλους να προβληματιζονται έντονα και να έχουν κάνει βίωμα την ανατροπή των ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ από την συνεχή και επί πολλά έτη κορυφή της βαθμολογίας και πρωταθλήτρια ομάδα του εργατικού πρωταθληματος . θα πρέπει εδώ να αναφερθεί οτι οι ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίχτες έπειτα από την αυστηρή κρίση των διαιτητών σε όλες τις φάσεις . Πρέπον και σωστό θα είναι η διαιτησία να μένει ανεξάρτητοι από το πάθος και των πόθο των αντίπαλων στο να νικήσουν τους ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ και να μην παρασύρονται από τους αντιπάλους σε κινήσεις και αποφάσεις που έμμεσα φέρνουν εντάσεις άλλα και την πλάστιγγα να γέρνει στην μεριά των αντιπάλων ομάδων. Δεν θα τους περάσει όμως και θα αποδείξουμε για άλλη μια φορά το ποιος είναι το αφεντικό του πρωταθληματος.
Σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε την υποστήριξη όλων των συνάδελφων να έρχονται στο γήπεδο έτσι ώστε με την παρουσία τους να ενισχύουν την ομάδα και όλους τους συνάδελφους σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ

- See more at: http://blogdriversoasth.blogspot.gr/2016/02/blog-post_472.html#sthash.IqHHaRDv.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις