Με υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης θα συναντηθεί ο Τσακαλώτος




Mια σειράς συναντήσεων με υποργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, έχει προγραμματίσει ο Έλληνας υπουργός, Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να συζητήσει την πορεία του ελληνικού προγράμματος εν όψει της πρώτης αξιολόγησης και το ζήτημα του ελληνικού χρέους.

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Τσακαλώτος θα συναντήσει τους ομολόγους του από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και τη Φινλανδία, καθώς και τον Πρόεδρο του Eurogroup και υπουργό Οικονομικών της Ολλανδίας.

Το πρόγραμμα συναντήσεων του Υπουργού Οικονομικών έχει ως εξής:

• Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016/Ρώμη/ κ. Πιερ Κάρλο Παντοάν, Υπουργός Οικονομικών Ιταλίας.

• Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016/Λισσαβώνα/κ.Μάριο Σεντένο, Υπουργός Οικονομικών Πορτογαλίας.

• Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016/ Παρίσι/ κ. Μισέλ Σαπέν, Υπουργός Οικονομικών Γαλλίας.

• Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016/ Ελσίνκι/ κ. Αλεξάντερ Στουμπ, Υπουργός Οικονομικών Φινλανδίας.

• Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016/Αμστερνταμ/ κ. Γερούν Ντάισελμπλουμ, Υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας & Πρόεδρος του Eurogroup.

• Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016/Βερολίνο/ κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Υπουργός Οικονομικών Γερμανίας.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις