ΠΟΥΤΙΝ: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ . Οι Τούρκοι θα μετανιώσουν για αυτό το οποίο έκαναν »

gbbbbbbbbbnh1

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε στο ετήσιο μήνυμά του ενώπιον της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης  για την  τεράστια απειλή που...
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε στο ετήσιο μήνυμά του ενώπιον της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης  για την  τεράστια απειλή που θέτουν στην Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών της Ρωσίας οι τρομοκράτες   που δρούν στη Συρία.
« Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε και να τους εξαλείψουμε  πριν έρθουν κοντά στα σύνορά μας. »
Εξήγησε ότι για το λόγο αυτό, η Μόσχα αποφάσισε να ξεκινήσει τις αεροπορικές επιδρομές κατά της διεθνούς τρομοκρατίας στη Συρία.

HBWSRH
Κατά την έναρξη ο Πρόεδρος  Πούτιν τόνισε:
Σήμερα είμαστε αντιμέτωποι με μια βάρβαρη και σκοταδιστική ιδεολογία και δεν μας επιτρέπεται να ανεχθούμε αυτούς τους σκοταδιστές να υλοποιήσουν τους σκοπούς τους.
Η τρομοκρατική απειλή ενδυναμώνεται μέσα στον κόσμο.
FGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFGFG
Κάθε κράτος πρέπει  να συμβάλει στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας
Θα πρέπει να εγκαταλείψουμε όλες τις διαφορές μεταξύ των χωρών για να αντιμετωπίσουμε την καταστροφική ιδεολογία της τρομοκρατίας
Η Ρωσία διαδραματίζει ηγετικό ρόλο και ευθύνη για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας
Η Ρωσική στρατιωτική παρουσία στη Συρία αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα των σύγχρονων ρωσικών όπλων.
Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους για τη Ρωσία  σχετίζεται με την παρουσία χιλιάδων εξτρεμιστών ρωσικής υπηκοότητας  στη Συρία
GEDDDDDDDDDDDDDD
 Είναι αδύνατο να εξαλειφθούν οι διεθνείς δυνατότητες της τρομοκρατίας από ένα μόνο  κράτος
Προσπαθούμε να αποβάλουμε σχεδόν όλους τους τρομοκράτες από το έδαφος της Ρωσίας, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε αντιμέτωποι με αυτό το κακό
Ευχαριστώ το ρωσικό στρατιωτικό σώμα για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας στη Συρία
Τουρκικοί παράγοντες που σχετίζονται με  τρομοκρατία είναι υπεύθυνοι για τους Ρώσους στρατιωτικούς που σκοτώθηκαν στη Συρία
SBFFFFFFFFFFFFFFFF
 Οι τρομοκράτες παίρνουν κονδύλια από την Τουρκία σε αντάλλαγμα για το πετρέλαιο και τα χρησιμοποιούν για να πραγματοποιήσουν  τρομοκρατικές ενέργειες. Γνωρίζουμε ότι η Τουρκία πλουτίζει από το κλεμμένο πετρέλαιο και ότι στρατολογεί μισθοφόρους. Είναι απαράδεκτο να διατηρούν επαφές με τρομοκράτες, να τους χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους και να κάνουν με αυτούς αιματηρές  »μπίζνες ».
Η διαφθορά αποτελεί εμπόδιο για την ανάπτυξη της Ρωσίας
Θα αντιμετωπίσουμε σθεναρά σε όλες τις εκδηλώσεις εξτρεμισμού στην Ρωσία
Θα απαντήσουμε στο θάνατο των Ρώσων στρατιωτικών  με υπεύθυνο τρόπο και χωρίς υστερία. Δεν θα κάνουμε καμιά αντίδραση νευρική, υστερική, επικίνδυνη για εμάς και για ολόκληρο τον κόσμο. Μια αντίδραση που θα υπακούει σε οποιοδήποτε εξωτερικό εφέ. Οι ενέργειές μας θα είναι πρώτα από όλα υπαγορευμένες από υπευθυνότητα προς τη χώρα μας και προς τον λαό μας. Αλλά η Τουρκία δεν θα χάσει μόνο ντομάτες και συμβόλαια για τις κατασκευαστικές εταιρείες.
Αυτοί θα μετανιώσουν περισσότερες από μια φορά για αυτό που έκαναν. Δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό.
LHHHHHHHHHHHHHHHHHH
Μόνο ο Αλλάχ το ξέρει. Φαίνεται ότι ο Αλλάχ αποφάσισε να τιμωρήσει την κλίκα της  εξουσίας στην Τουρκία, στερώντας από  λογική.  Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ . Οι Τούρκοι θα μετανιώσουν για αυτό το οποίο  έκαναν. 
Η Ρωσία είχε πολλούς φίλους στην Τουρκία και αυτοί θα πρέπει να ξέρουν ότι εμείς δεν θα τους βάλουμε στην ίδια μοίρα με την αρχηγική ελίτ.
Πρόκειται για  το εικοστό πρώτο Προεδρικό μήνυμα  στην ιστορία του σύγχρονου ρωσικού κράτους,  στα δύο κοινοβουλευτικά σώματα της Ρωσικής  Ομοσπονδίας , μαζί με την ηγεσία της χώρας και τους επικεφαλής των μεγάλων θρησκευμάτων.
dimpenews.wordpress.com



πηγή: http://www.pentapostagma.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις