Χαμόγελα λόγω... κρύου στο Φαλακρό Δράμας- Στο 90% η πληρότητα στα ξενοδοχεία


Ανάσταση φαίνεται πως θα κάνουν την Πρωτοχρονιά οι ξενοδόχοι της Δράμας που ήδη παρουσιάζουν πληρότητα που ξεπερνά το 90%, με το Φαλακρό να συγκαταλέγεται και φέτος στους χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας.

Όπως εξηγεί ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Δράμας κ. Α. Καλλίας, "έχουμε αρχίσει να αγγίζουμε πληρότητες οι οποίες ξεπερνάνε το 95%, δηλαδή όλα τα ξενοδοχεία της πόλης και της γύρω περιοχής θα είναι γεμάτα για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς", τονίζοντας πως "εάν χιονίσει, που περιμένουμε χιόνι τις επόμενες ημέρες και μάλιστα αρκετό, θέλουμε να πιστεύουμε ότι το χιονοδρομικό κέντρο θα προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο και το last minute θα δουλέψει πολύ καλά".

Μάλιστα σε ικανοποιητικά επίπεδα κυμαίνονται και οι κρατήσεις για το τριήμερο των Φώτων, με την πληρότητα να αγγίζει το 80% για εκείνες τις ημέρες.

Παγωμένη Πρωτοχρονιά
Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας, η οποία τις τελευταίες ημέρες θύμιζε περισσότερο άνοιξη παρά χειμώνα, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις τόσο σε ορεινές όσο και σε ημιορεινές περιοχές της Θράκης.

Στην Ξάνθη, το θερμόμετρο την παραμονή αλλά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς θα δείξει κάτω από το μηδέν, ενώ κάτι αντίστοιχο προβλέπεται για την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη.

xanthinea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις