Υπάλληλοι της Βουλής με πλαστό πτυχίο και διπλοθεσίτες.

upalliloi-tis-boulis-me-plasto-ptuxio-kai-diplothesites
Δεκαπέντε μόνιμοι υπάλληλοι του κοινοβουλίου και δυο συμβασιούχοι εντοπίστηκαν να έχουν προσληφθεί με πλαστά πτυχία! Μάλιστα ο ένας εκ των συμβασιούχων εργαζόταν και σε άλλο δημόσιο οργανισμό με σχέση αορίστου χρόνου.

Η σχετική έρευνα ξεκίνησε επί προεδρίας της Βουλής του Βαγγέλη Μειμαράκη και ολοκληρώθηκε επί των ημερών της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

Οι φάκελοι των υπαλλήλων αυτών παραδόθηκαν στον εισαγγελέα προκειμένου να διεξάγει έρευνα.

Οι υπάλληλοι κινδυνεύουν με απόλυση στην περίπτωση που καταδειχθεί ότι η πλαστογράφηση των τίτλων σπουδών του έπαιξε ρόλο στην πρόσληψη τους.

Σε ότι αφορά τον συμβασιούχο ο οποίος εργαζόταν παράλληλα με σύμβαση αορίστου χρόνου σε άλλο δημόσιο φορέα έγινε γνωστό ότι όχι μόνο είχε το θράσος να μην πατά στη Βουλή αλλά λάμβανε από το 2008 και υπερωρίες.

Αντίθετα ανανεώθηκαν οι συμβάσεις για άλλους 43 υπαλλήλους του Κοινοβουλίου.

Πρόκειται για εκκρεμότητα που είχε αφήσει η προηγούμενη Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Το ζήτημα είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς οι συμβασιούχοι είχαν προσφύγει δικαστικά κατά της κυρίας Κωνσταντοπούλου καταλογίζοντας της ότι τους εμπαίζει και τους αφήνει απλήρωτους επί μήνες παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους ότι το θέμα θα ρυθμίζονταν.

http://www.thetoc.gr/politiki/article/upalliloi-tis-boulis-me-plasto-ptuxio-kai-diplothesites

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις