Σπορ έκδοση για το νέο Kuga

Σπορ έκδοση για το νέο Kuga

Τον Νοέμβριο αναμένεται στην Ελλάδα η ανανεωμένη έκδοση του SUV της Ford και σε έκδοση 1.5 diesel με 120 ίππους και λίγους μήνες αργότερα θα δούμε την έκδοση ST-Line.

Πρόκειται για ένα πακέτο που δεν περιορίζεται σε αισθητικές επεμβάσεις, αλλά συνοδεύεται από πιο σπορ σετάρισμα στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης. Το Kuga ST-Line έρχεται να προστεθεί σε παρόμοιες εκδόσεις της Ford για τα Fiesta, Focus και Mondeo.

Μαύρες λεπτομέρειες σε μάσκα, γρίλια, πλαίσιο προβολέων ομίχλης, οι – αντίστοιχου χρώματος – αποκλειστικές μαύρες ζάντες αλουμινίου (18 ή 19 ιντσών) και τα σπορ καθίσματα με εν μέρει δερμάτινες επενδύσεις διαφοροποιούν το ST-Line από τα απλά Kuga. Στο χρώμα του αμαξώματος είναι βαμμένες η εμπρός και οι πλαϊνές ποδιές, οι χειρολαβές και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις