Εντός βεληνεκούς του νέου τουρκικού πυραύλου Μπόρα η Αθήνα - Δείτε τον χάρτη



Στη δημοσιότητα δίνει η τουρκική εφημερίδα AKGazete χάρτη με την απόσταση από τη Σμύρνη έως την Αττική, που είναι 230 χιλιόμετρα και δείχνει ότι η Αθήνα είναι εντός του βεληνεκούς του βαλλιστικού πυραύλου της Τουρκίας Μπόρα (BORA), που έχει βεληνεκές 280 χιλιομέτρων.

Η Τουρκία προχωρεί σε κλιμάκωση της έντασης με τις προκλήσεις να κορυφώνονται και τώρα να προχωρεί και σε έμμεσες απειλές προς την Ελλάδα.

Στο μεταξύ ο τουρκικός Τύπος κάνει λόγο για "σοκ" και "πανικό" στην Ελλάδα μετά την επιτυχή δοκιμή του πυραύλου Μπόρα, σύμφωνα με την AKGazete.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις