Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στη ΔΕΘ με την ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης

silalitirio

Ως σημείο συγκέντρωσης δίδεται το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, ενώ η ώρα συγκέντρωσης είναι προγραμματισμένη στις 19:00
Κάλεσμα σε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ανήμερα των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, απευθύνει ο «Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία», μέσω Facebook. 

Σύμφωνα με τον Φορέα, στο συλλαλητήριο θα παρευρεθεί η ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», σε μία «ανεπανάληπτη συναυλία» και ένα συλλαλητήριο που «δεν εχει δει όμοιο η οικουμένη». 


Δεν διευκρινίζεται εάν στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης.



Ως σημείο συγκέντρωσης δίδεται το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, στη Νέα Παραλία, ενώ η ώρα συγκέντρωσης είναι προγραμματισμένη στις 19:00.

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα: 


«Απαντάμε στους υποτακτικούς με περισσότερη Δημοκρατία.

Η μουσική και ο πολιτισμός απέναντι στην καθεστωτική νοοτροπία.



Η ορχήστρα ''Μίκης Θεοδωράκης'' σε μια ανεπανάληπτη συναυλία. Σε ένα συλλαλητήριο που δεν εχει δει όμοιο η οικουμένη.

Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε».

Να σημειωθεί ότι συλλαλητήριο για τη Μακεδονία έχει προγραμματιστεί και την επομένη, 9 Σεπτεμβρίου, στις 12:00, κατά την ώρα, δηλαδή, της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, καλεί η Βεργίνα Τηλεόραση και η Επιτροπή για την Προστασία των δικαιωμάτων των βλαχόφωνων Ελλήνων που ζουν στα Σκόπια και για την προάσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

ΠΗΓΗ: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις