Για... κάμπινγκ στη Χαλκιδική ο Ζάεφ



Για διακοπές στη Χαλκιδική βρίσκεται ο Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζαέφ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessnews.gr.


Οι οδηγοί που βρίσκονταν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών εντυπωσιάστηκαν από τις δύο μεγάλες λιμουζίνες, που συνοδευόμενες από ισχυρή αστυνομική δύναμη, κατευθύνονταν προς της Χαλκιδική. Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια από το Ράδιο Θεσσαλονίκη, επρόκειτο για τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ με τη σύζυγο του. Στη δεύτερη λιμουζίνα επέβαιναν ένας συνεργάτης του κ. Ζάεφ με τη σύζυγο του.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες αναμένεται να καταλύσουν σε κάμπινγκ του πρώτο ποδιού της Χαλκιδικής, όπου θα μείνουν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίσκεψη είναι ιδιωτική και δεν θα υπάρξουν συναντήσεις ή συνομιλίες με οποιονδήποτε φορέα.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Ζάεφ είναι λάτρης της Χαλκιδικής, καθώς διατηρεί εξοχική κατοικία στα Νέα Μουδανιά μαζί με τον αδερφό του.



Πηγή: thessnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις