Μπακογιάννη: Γιατί θα παραστώ στην ορκομωσία Ερντογάν - ΦΩΤΟ



Σύμφωνα με την ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η κα Μπακογιάννητονίζει ότι θα παραστεί στην ορκομωσία του Ερντογάν μετά από πρόσκλησή του.

Όπως υποστήριξε, ''βαθύτατα πιστεύω ότι η διατήρηση διαύλων επικοινωνίας με την τουρκική ηγεσία είναι πράξη σοβαρότητας και ευθύνης όταν δύο Έλληνες αξιωματικοί βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές ''.

Ωστόσο νωρίς το πρωί, ο αντιπρόεδρος της ΝΔΆδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι ''είναι πολύ σωστό που ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι στην ορκομωσία του Ερντογάν. Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο κ. Αβραμόπουλος και ιδιαίτερα η κα. Μπακογιάννη, σε όποια στιγμή τους δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουν στον Ερντογάν, το πρώτο που θα του πουν θα είναι για τα δύο αυτά παιδιά. Από αυτόν εξαρτάται αν θα απελευθερωθούν ή όχι, δεν είναι θέμα πολιτικών εντυπώσεων".

"Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε τον αγώνα της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών . Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να κρατάμε τους διαύλους ανοικτούς και να πιέσουμε διπλωματικά την Τουρκία όσο περισσότερο μπορούμε", πρόσθεσε.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η δημοσίευση των αναρτήσεων έγκειτο στα πλαίσια ενημερωτικού blog και όχι δημοσιογραφικού . Οι αναρτήσεις, κρίνονται οι κατάλληλες από τους διαχειριστές και συγγραφείς και για αυτό γίνετε αναδημοσιευση μέσα από τον δικό μας ιστοχωρο ,διατηρώντας και τηρώντας την νομιμότητα αναδημοσιευσης.Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της ομάδας του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατά την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη. Tο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΑ * MACEDONIA NEWS δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!

Δημοφιλείς αναρτήσεις